Menu's

Menu 1

Voorgerecht:
Carpaccio van runds
of
Carpaccio van zalm

Hoofdgerecht:
Gebakken Zalmfilet op een mousseline van broccoli en beurre blanc
of
Gevulde hoenderfilet met seizoens groenten

Dessert:
Panna Cotta van Citrus
of
Dame Blanche


Menu 2

Voorgerecht:
Courgettesoep met brie en broodcroutons

Hoofdgerecht:
Filet van Duroc d’olive – witloof – roquefort - noten

Dessert:
Cannelloni met mousse van chocolade en vanille saus


Menu 3

Voorgerecht:
Salade van gerookte zalm met gemarineerde appel en gepekelde groenten

Hoofdgerecht:
Krokante zeeduivel of tongscharfilet (afhankelijk van de beschikbaarheid) met prei en gebakken krieltjes
Of
Tagliata van Wit Blauw met gevulde aardappel

Dessert:
Crème brulée van vers fruit met honing


Menu 4

Voorgerecht:
Salade met scampi en mango

Soep:
Bisque met tomaatjes en Oostendse garnalen

Hoofdgerecht:
In de Herfst en winter: Tussenrib met bospaddentoelen en oude porto
In de Lente en zomer: Eendenborst met seizoensgroentjes

Dessert:
Sabayon met vers fruit en vanille ijs


Menu 5

Voorgerecht:
In de Herfst en winter: Salade van gerookte eend
In de Lente en zomer:Coquilles van bladspinazie en paprika

Soep:
Crème van tomaat met basilicum

Hoofdgerecht:
Lotte op een mousseline van wortel emultie en ossenstaart(naargelang de beschikbaarheid van de vis)
of
Filet pure met seizoensgroenten en citroen tijm saus

Dessert:
Assortiment op bord

De hele groep dient hetzelfde menu te nemen


Gelieve tijdig te reserveren