Feestzalen restaurant 't Borrelhuis

Wil je een te gek feestje, een onvergetelijk evenement of een ravissante receptie, dan kun je bij restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt terecht. Onze drie unieke feestzalen vormen de ideale setting voor verjaardagen, huwelijksfeesten, communiefeesten, recepties, noem maar op... en dit voor groepen van 20 tot wel 150 personen. Al onze feestzalen incl het restaurant zijn bovendien rolstoel-toegankelijk.

En dat is niet alles… Laat ons jouw feestje tevens omtoveren tot een culinair festijn! Boek je één van onze feestzalen, dan kun je kiezen uit ons ruim aanbod aan catering, gaande van menu’s in buffetvorm, barbecue, typische jenevermenu’s tot andere gastronomische creaties, aan tafel geserveerd. Kortom: voor ieder evenement verhuurt ’t Borrelhuis de geschikte feestzaal, in combinatie met de gewenste culinaire formule. Hiervoor kun je trouwens ook terecht bij ons gastronomisch restaurant “De Kwizien” waar Anne-Sophie Breysem, Lady Chef of the Year 2015, steeds zorgt voor een zinnenprikkelend avontuur!

Dus zoek je een feestzaal in de omgeving van Hasselt? ‘t Borrelhuis neemt geen genoegen met een degelijke ervaring... maar enkel met een onvergetelijke belevenis!

Promo's

Maandag - Macaroni kaas-hesp

9.75€

Dinsdag - Ribbetjes

14.25€

Woensdag - Spaghetti

8.25€

Donderdag - Koninginnenhapje

11.75€

Vrijdag - Kibbelings, fris slaatje en Borrelhuissaus

10.95€

Suggesties

Mosselen natuur

23.50€

Sharing hapje mosselen

8.50€

Mosselen witte wijn

24.50€

Oosterse waterzooi vis/kip

23.50€

Mosselen lookroom

24.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Steak met verse frietjes en salade

23.95€

Restaurant

‘t Borrelhuis is een uniek restaurant te Hasselt en staat voor authenticiteit, een waarachtige keuken en een warme bediening! Geniet van ons aanbod gaande van een verfrissend drankje of een weldadige koffie… tot een uitgebreid menu en lokale specialiteiten. Ontdek ook ons gastronomisch restaurant ‘De Kwizien’ waar Chef Arne Beirinckx en Souschef Vince De Keuster van ieder bezoekje een zinnenprikkelende ervaring maken! Hiernaast kun je ook proeven van een stevige portie cultuur met onder meer de vele oorspronkelijke gebouwen én het Nationaal Jenevermuseum, pal tegenover restaurant ‘t Borrelhuis!
MenukaartReserveerKoop een kadobonMeer info
Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Seminarie/vergaderzalen

Voor een vergadering die vruchten afwerpt heb je een juiste setting nodig. Wel naast onze culinaire opties biedt restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt ook 6 unieke seminariezalen met een capaciteit van 25 tot wel 120 personen. Voor iedere gelegenheid bieden wij een oplossing op maat, gaande van aangepaste faciliteiten tot de ideale zaalopstelling. Houd je een meeting in Hasselt, ontdek dan snel de opties bij ons karaktervolle restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt!
Reserveer een seminarie/vergaderzaalMeer info
Seminarie/vergaderzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Groepstoerisme

Restaurant ‘t Borrelhuis is ècht Hasselts en valt zo met trots onder de noemer van Hoofdstad van de Smaak! Heb je een daguitstap of weekendje Hasselt gepland met vrienden of collega’s, aarzel dan niet om ons te contacteren. Combineer jouw deugddoend uitje met een culinaire en culturele belevenis bij ‘t Borrelhuis en ervaar zo het echte Hasselt-gevoel! Met het oog op groepstoerisme bieden wij namelijk ook authentieke menu’s, helemaal op maat van jouw wensen.
Info aanvragenMeer info
Groepstoerisme Restaurant 't Borrelhuis Hasselt