Groepstoerisme restaurant 't Borrelhuis

’t Borrelhuis is trots gelegen te zijn in Hasselt, dè Hoofdstad van de Smaak. Groepen toeristen trotseren weinig of veel kilometers om onze stad te bezoeken, en met reden! Niets beter dan heerlijk kuieren, shoppen of cultuur snuiven in zo’n gezellige stad als Hasselt… en het smaakvolle proeven, dat kan uiteraard bij ‘t Borrelhuis!

Mede door de unieke ligging vormt ons restaurant de ideale plaats om even tot rust te komen en te genieten van een smaakvolle maaltijd en van lokale lekkernijen. Met het oog op groepstoerisme ontwikkelen wij trouwens ook authentieke menu’s op maat!

Als je het echte Hasselt wilt leren kennen, breng dan zeker een bezoek aan restaurant ‘t Borrelhuis... Hier worden klassieke smaken overgegoten met een hedendaags sausje… het ideale recept voor een geslaagde groepsuitstap! Voor meer informatie en/of reservaties, kun je ons bereiken van maandag tot en met vrijdag via 011/24 32 28.

Promo's

Maandag - Macaroni kaas-hesp

9.75€

Dinsdag - Ribbetjes

14.25€

Woensdag - Spaghetti

8.25€

Donderdag - Koninginnenhapje

11.75€

Vrijdag - Kibbelings, fris slaatje en Borrelhuissaus

10.95€

Suggesties

Mosselen natuur

23.50€

Sharing hapje mosselen

8.50€

Mosselen witte wijn

24.50€

Oosterse waterzooi vis/kip

23.50€

Mosselen lookroom

24.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Steak met verse frietjes en salade

23.95€

Restaurant

‘t Borrelhuis is een uniek restaurant te Hasselt en staat voor authenticiteit, een waarachtige keuken en een warme bediening! Geniet van ons aanbod gaande van een verfrissend drankje of een weldadige koffie… tot een uitgebreid menu en lokale specialiteiten. Ontdek ook ons gastronomisch restaurant ‘De Kwizien’ waar Chef Arne Beirinckx en Souschef Vince De Keuster van ieder bezoekje een zinnenprikkelende ervaring maken! Hiernaast kun je ook proeven van een stevige portie cultuur met onder meer de vele oorspronkelijke gebouwen én het Nationaal Jenevermuseum, pal tegenover restaurant ‘t Borrelhuis!
MenukaartReserveerKoop een kadobonMeer info
Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Seminarie/vergaderzalen

Voor een vergadering die vruchten afwerpt heb je een juiste setting nodig. Wel naast onze culinaire opties biedt restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt ook 6 unieke seminariezalen met een capaciteit van 25 tot wel 120 personen. Voor iedere gelegenheid bieden wij een oplossing op maat, gaande van aangepaste faciliteiten tot de ideale zaalopstelling. Houd je een meeting in Hasselt, ontdek dan snel de opties bij ons karaktervolle restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt!
Reserveer een seminarie/vergaderzaalMeer info
Seminarie/vergaderzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Feestzalen

Wil je een feestje, evenement of receptie organiseren en zoek je een feestzaal? Dan vormt restaurant ‘t Borrelhuis de locatie bij uitstek voor een onvergetelijke ervaring! Onze drie unieke feestzalen vormen de ideale setting voor eender welk feest... en dit voor groepen van 20 tot wel 150 personen. Kies tevens uit een brede waaier aan culinaire formules - buffet, barbecue, typische jenevermenu’s, gastronomie, noem maar op - en maak zo van jouw feestje een geslaagd festijn bij feestzalen restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt.
Reserveer een feestzaalMeer info
Feestzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt