Restaurant 't Borrelhuis

Restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt is zowel bruisend als authentiek! Wij willen een èchte belevenis teweeg brengen en dit door het aanbieden van oprechte gerechten en een pure, persoonlijke ontvangst en aanpak. Bij ‘t Borrelhuis onderga je niet enkel een culinaire maar ook een culturele onderdompeling: historische gebouwen, klassieke kasseien én het Nationaal Jenevermuseum omringen het aantrekkelijke pand van ‘t Borrelhuis te Hasselt.

Gezelligheid is dus steeds troef, niet enkel binnen maar ook buiten: ontdek ons terras met wel 120 zitplaatsen. Hier kun je de dorst lessen maar ook heerlijk genieten van een snelle hap, een uitgebreide lunch of een deugddoend diner… Bovendien kan je na het dessert proeven van een pittig bezoekje aan het Jenevermuseum van Hasselt.

Naast het restaurant beschikt ‘t Borrelhuis Hasselt ook over 2 feestzalen en 6 vergaderzalen. Wil je een feest of seminarie tot een culinair hoogtepunt brengen, dan kun je tevens terecht in ons gastronomisch restaurant ‘De Kwizien’.Chef Arne Beirinckx en Souschef Vince De Keuster maken van ieder bezoekje een zinnenprikkelende ervaring!

Promo's

Maandag - Macaroni kaas-hesp

9.75€

Dinsdag - Ribbetjes

14.25€

Woensdag - Spaghetti

8.25€

Donderdag - Koninginnenhapje

11.75€

Vrijdag - Kibbelings, fris slaatje en Borrelhuissaus

10.95€

Suggesties

Mosselen natuur

23.50€

Sharing hapje mosselen

8.50€

Mosselen witte wijn

24.50€

Oosterse waterzooi vis/kip

23.50€

Mosselen lookroom

24.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Steak met verse frietjes en salade

23.95€

Seminarie/vergaderzalen

Voor een vergadering die vruchten afwerpt heb je een juiste setting nodig. Wel naast onze culinaire opties biedt restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt ook 6 unieke seminariezalen met een capaciteit van 25 tot wel 120 personen. Voor iedere gelegenheid bieden wij een oplossing op maat, gaande van aangepaste faciliteiten tot de ideale zaalopstelling. Houd je een meeting in Hasselt, ontdek dan snel de opties bij ons karaktervolle restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt!
Reserveer een seminarie/vergaderzaalMeer info
Seminarie/vergaderzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Feestzalen

Wil je een feestje, evenement of receptie organiseren en zoek je een feestzaal? Dan vormt restaurant ‘t Borrelhuis de locatie bij uitstek voor een onvergetelijke ervaring! Onze drie unieke feestzalen vormen de ideale setting voor eender welk feest... en dit voor groepen van 20 tot wel 150 personen. Kies tevens uit een brede waaier aan culinaire formules - buffet, barbecue, typische jenevermenu’s, gastronomie, noem maar op - en maak zo van jouw feestje een geslaagd festijn bij feestzalen restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt.
Reserveer een feestzaalMeer info
Feestzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Groepstoerisme

Restaurant ‘t Borrelhuis is ècht Hasselts en valt zo met trots onder de noemer van Hoofdstad van de Smaak! Heb je een daguitstap of weekendje Hasselt gepland met vrienden of collega’s, aarzel dan niet om ons te contacteren. Combineer jouw deugddoend uitje met een culinaire en culturele belevenis bij ‘t Borrelhuis en ervaar zo het echte Hasselt-gevoel! Met het oog op groepstoerisme bieden wij namelijk ook authentieke menu’s, helemaal op maat van jouw wensen.
Info aanvragenMeer info
Groepstoerisme Restaurant 't Borrelhuis Hasselt