Seminarie/vergaderzalen restaurant 't Borrelhuis

Wil jij een professionele vergadering of seminarie organiseren in een rustgevende en productieve setting? Wel naast het restaurant telt ‘t Borrelhuis Hasselt ook 6 unieke seminarie en vergaderzalen met een capaciteit van 25 tot wel 120 personen. Voor iedere bijeenkomst voorzien wij geschikte accommodatie met aangepaste faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur. Naargelang de gelegenheid kan ook de zaalopstelling probleemloos aangepast worden en dit in U-vorm, klas- of theateropstelling. De kostprijs per zaal varieert tussen de 40 euro en 160 euro per dagdeel; afhankelijk van de specifieke vraag en de gekozen formule kunnen we uiteraard ook een pakketprijs voorstellen.

Dus zoek je een seminarie of vergaderzaal in Limburg? Zak af naar Hasselt, onze Hoofdstad van de Smaak en organiseer hier jouw smaakvolle samenkomst, dit in een door jou gewenste format, steeds met een professionele omkadering. Ga voor borrelende resultaten, kies voor restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt.

Promo's

Maandag - Macaroni kaas-hesp

9.75€

Dinsdag - Ribbetjes

14.25€

Woensdag - Spaghetti

8.25€

Donderdag - Koninginnenhapje

11.75€

Vrijdag - Kibbelings, fris slaatje en Borrelhuissaus

10.95€

Suggesties

Mosselen natuur

23.50€

Sharing hapje mosselen

8.50€

Mosselen witte wijn

24.50€

Oosterse waterzooi vis/kip

23.50€

Mosselen lookroom

24.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Mosselen Oosterse curry

25.50€

Steak met verse frietjes en salade

23.95€

Restaurant

‘t Borrelhuis is een uniek restaurant te Hasselt en staat voor authenticiteit, een waarachtige keuken en een warme bediening! Geniet van ons aanbod gaande van een verfrissend drankje of een weldadige koffie… tot een uitgebreid menu en lokale specialiteiten. Ontdek ook ons gastronomisch restaurant ‘De Kwizien’ waar Chef Arne Beirinckx en Souschef Vince De Keuster van ieder bezoekje een zinnenprikkelende ervaring maken! Hiernaast kun je ook proeven van een stevige portie cultuur met onder meer de vele oorspronkelijke gebouwen én het Nationaal Jenevermuseum, pal tegenover restaurant ‘t Borrelhuis!
MenukaartReserveerKoop een kadobonMeer info
Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Feestzalen

Wil je een feestje, evenement of receptie organiseren en zoek je een feestzaal? Dan vormt restaurant ‘t Borrelhuis de locatie bij uitstek voor een onvergetelijke ervaring! Onze drie unieke feestzalen vormen de ideale setting voor eender welk feest... en dit voor groepen van 20 tot wel 150 personen. Kies tevens uit een brede waaier aan culinaire formules - buffet, barbecue, typische jenevermenu’s, gastronomie, noem maar op - en maak zo van jouw feestje een geslaagd festijn bij feestzalen restaurant ‘t Borrelhuis Hasselt.
Reserveer een feestzaalMeer info
Feestzalen Restaurant 't Borrelhuis Hasselt

Groepstoerisme

Restaurant ‘t Borrelhuis is ècht Hasselts en valt zo met trots onder de noemer van Hoofdstad van de Smaak! Heb je een daguitstap of weekendje Hasselt gepland met vrienden of collega’s, aarzel dan niet om ons te contacteren. Combineer jouw deugddoend uitje met een culinaire en culturele belevenis bij ‘t Borrelhuis en ervaar zo het echte Hasselt-gevoel! Met het oog op groepstoerisme bieden wij namelijk ook authentieke menu’s, helemaal op maat van jouw wensen.
Info aanvragenMeer info
Groepstoerisme Restaurant 't Borrelhuis Hasselt