Bitterbal, calamari
Kaas- en salamiblokjes
Allerlei toastjes
Mini- worstenbroodjes
Quiche
Bladerdeeggebakje met zalm
Rauwkostschotel met dipsausjes
Mokkatasje met een roomsoepje
Allerlei bordhapjes
o.a.
Fantasietje van paté met cognac en nootjes
Carpaccio van runds met zijn garnituur
Ham met meloen en portgelei
Garnalenfantasie met appel in filodeeg
Spiesje van tomaat, mozzarella en balsamico
Scampi met ’n mayonaise van truffel
Gemarineerde zalm met soyascheuten
Gazpaccio met ’n olie van basilicum
Cappuccino van kreeft of bospaddestoelen
Canneloni met kruidenkaas en Gandaham
In peper gebakken tonijn met couscous
Mini- broodjes dicht belegd
Mini- broodjes open met hun garnituur
Dessertenbuffet
Tiramisu
Mousse van chocolade
Roomijs met vruchtencoulis
Waterval van vers fruit
Limburgse taarten